Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

Πόσες φορές το μήνα το κάνουν τα ευτυχισμένα ζευγάρια; ➤➕〝📹ΒΙΝΤΕΟ〞

Πόσες φορές το μήνα το κάνουν  τα ευτυχισμένα ζευγάρια; ➤➕〝📹ΒΙΝΤΕΟ〞
Τα δύο πρώτα χρόνια μιας σχέσης ή/και γάμου είναι συνήθως τα πιο συναρπαστικά. Σκεφτόμαστε διαρκώς ενδιαφέροντα πράγματα που θέλουμε να συζητήσουμε, να μοιραστούμε, να δείξουμε ή να κάνουμε με τον σύντροφό μας και γενικότερα η συμπεριφορά μας, όσο και του συντρόφου μας δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και το σeξ έρχεται αβίαστα ως μια αναμενόμενη κατάληξη.
Διαφήμιση


Περνώντας όμως ο καιρός, όπως αναφέρει ο ψυχοθεραπευτής και συγγραφέας M.Gary Neuman στο βίντεο του Business Insider, τα ζευγάρια ρουτινιάζουν και σταδιακά η ερωτική οικειότητα και ο ενθουσιασμός ξεθωριάζουν και απαιτείται δουλειά για να επανέλθουν...
Ο Νeuman λοιπόν διεξήγαγε μια έρευνα στην οποία μετείχαν 400 γυναίκες και από τα βασικά ερωτήματα ήταν το κατά πόσο είναι ικανοποιημένες ή μη από την σeξουαλική τους ζωή, πόσο συχνά κάνουν σeξ και πόσο ικανοποιητική είναι η σeξουαλική επαφή.

Οι γυναίκες λοιπόν που δήλωσαν μη ικανοποιημένες από τη σeξουαλική τους ζωή, δήλωσαν επίσης πως κάνουν σeξ με τον σύντροφο/σύζυγό τους μόλις 3 με 4 φορές το μήνα. Αυτό σε αντίθεση με τις γυναίκες που δήλωσαν ικανοποιημένες στον τομέα αυτό και οι οποίες κατά δήλωσή τους κάνουν σeξ, κατά μέσο όρο, 11 φορές το μήνα.
Διαφήμιση


Όπως δε θα δείτε να εξηγεί και ο ψυχοθεραπευτής, αυτό που διαπίστωσε είναι πως η διαφορά μεταξύ των ικανοποιημένων και μη αφορούσε τη συχνότητα της σeξουαλικής επαφής με τον σύντροφό τους και όχι την ποιότητα αυτής.


huffingtonpost.gr

airtickets.gr: Συγκρίνουμε ολα τα ταξιδιωτικά πρακτορεία και βρίσκουμε για εσένα το φθηνότερο εισιτήριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Loading...