Αναζήτηση

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Η ΔΕΗ πάει για χρεοκοπία σύμφωνα με δήλωση του διοικητή της ΔΕΗ και μαζί της θα συμπαρασύρει και τη χώρα ➤➕〝📹ΒΙΝΤΕΟ〞

Η ΔΕΗ πάει για χρεοκοπία σύμφωνα με δήλωση του διοικητή της ΔΕΗ και μαζί της θα συμπαρασύρει και τη χώρα ➤➕〝📹ΒΙΝΤΕΟ〞
Η ΔΕΗ πάει για χρεοκοπία σύμφωνα με δήλωση του διοικητή της ΔΕΗ και μαζί της θα συμπαρασύρει και τη χώρα ➤➕〝📹ΒΙΝΤΕΟ〞
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο διοικητής της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης, δήλωσε:

«Τον Φεβρουάριο πρέπει να πληρώσουμε ένα ομόλογο 100 εκ. και τον Απρίλιο ένα άλλο ομόλογο 400 εκ. (…) Εάν δεν πληρώσουμε αυτά τα χρήματα, θα τα πληρώσουμε, τα έχουμε, μας πάνε για χρεοκοπία, όχι μόνο εμάς αλλά και τη χώρα».

Πάρε λεφτά πίσω από τις online αγορές σου στα πιο γνωστά καταστήματα.

Πώς έφτασε όμως εδώ η ΔΕΗ; Η ιστοσελίδα Ολυμπία γράφει:

Όταν παρέδωσε τη ΔΕΗ ο Καραμανλής στον Παπανδρέου το 2009 είχε κέρδη 1 δισ., παρά το πάρτι των συνδικαλιστών με τα ταξίδια πολυτελείας και τα συντριβάνια σοκολάτας σε εξωτικά νησιά.

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (του κω…) κατάφερε σε 5 χρόνια να οδηγήσει την εταιρία στην καταστροφή.

Η κομπίνα ήταν απλή. Η πράσινη ενέργεια, με τη παρούσα τεχνολογία, δεν είναι κερδοφόρα, ούτε παράγει ρεύμα, αντίθετα είναι έως 300% ακριβότερη από το ρεύμα του λιγνίτη και των υδροηλεκτρικών.

Τι έκαναν λοιπόν;

Έβαλαν πρόστιμο στον φθηνό λιγνίτη που είναι δωρεάν κρυμμένος στο ευλογημένο ελληνικό έδαφος, για να αγοράσουν άχρηστα φωτοβολταϊκά (π.χ. SIEMENS) που δίνουν ρεύμα μόνο το μεσημέρι και ανεμογεννήτριες που δίνουν ρεύμα μόνο όταν φυσάει. Έλα όμως που εσύ θες ρεύμα 24ωρες το 24ωρο και μάλιστα φθηνό.

Τι έκαναν λοιπόν;

Έβαλαν κι άλλο «φόρο» στην ΔΕΗ ώστε να πληρώνει την διαφορά του ακριβότερου ΠΡΑΣΙΝΟΥ ρεύματος από τα κέρδη της από τον φθηνό λιγνίτη. Δηλαδή, αγόραζε με 100 πουλούσε στους πολίτες με 20 και τη διαφορά την πλήρωνε από τα κέρδη της.

Τι έκαναν λοιπόν;

Ακρίβυναν κι άλλο τα τιμολόγια και κοντεύει το φθηνό ρεύμα του λιγνίτη να πωλείται 100% ακριβότερα από το 2009, προσθέστε το βάρος του ΕΝΦΙΑ που έβαλε ο Βενιζέλος, προσθέστε τον»πρόστιμο» για να πουλάει η Γερμανία φωτοβολταϊκά και ανεμογεννήτριες, προσθέστε φόρους και δημοτικά τέλη και, και, και, και…..

Τι έκαναν λοιπόν;

Έβαλαν τους ιδιώτες με το ακριβότερο φυσικό αέριο στον κόσμο, να πουλάν ακριβό ρεύμα στην ΔΕΗ και σκαρφίστηκαν τον ΜΑΜΚ. Τι είναι αυτό; Όταν η ΔΕΗ δημοπρατεί το ρεύμα και οι ιδιώτης έχει ακριβότερο, η ΔΕΗ του δίνει αποζημίωση.

Τι έκαναν λοιπόν;

Άφησαν εσκεμμένα ασυντήρητα τα ορυχεία λιγνίτη, σιγά σιγά καταρρέουν το ένα μετά το άλλο, όποτε η ΔΕΗ κλείνει τα εργοστάσια που μένουν χωρίς πρώτη ύλη, ένα ορυχείο για να ξανανοίξει θέλει έως 5 χρόνια, όποτε φτωχέ Έλληνα θα αγοράζεις ακριβό από τον…Γερμανό…
Ο ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ
Τι έκαναν λοιπόν;

Οι οικονομικοί δολοφόνοι της Γκριν Πις τώρα λένε ότι θα μας πληρώσουν να κλείσουμε και τα τελευταία λιγνιτικά εργοστάσια για να αγοράσουμε ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟ άχρηστο και πανάκριβο ΠΡΑΣΙΝΟ ρεύμα. Είπαν μάλιστα ότι θα βοηθήσουν και τους χιλιάδες που θα χάσουν τις δουλειές τους να μάθουν… πλέξιμο για να μην κρυώνουν

Έχετε μια εταιρία που κερδίζουν όλα τα λαμόγια εκτός από την εταιρεία!

Θυμήθηκα τώρα που μας έλεγαν όλα αυτά τα βαμπίρ ότι τους έφταιγαν τα 2€ της ΕΡΤ, εκ των οποίων πάλι το 80% το παρακρατούσαν για να αγοράζουν ΠΡΑΣΙΝΗ απάτη.

Χωρίς φθηνό ρεύμα δεν υπάρχει φθηνή παραγωγή και άρα δεν υπάρχει ανάπτυξη. Οι Γερμανοί το ξέρουν, δεν χρειάζεται να το ξέρεις κι εσύ…
Δείτε το βίντεο όπως έπαιξε στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στον ΣΚΑΪ:


makeleio.gr

Διαφήμιση


Διαφήμιση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου