Αναζήτηση

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Τώρα❗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ του Στρατού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Τώρα❗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ του Στρατού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…
Τώρα❗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ του Στρατού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Εκκενώθηκαν όλα τα σπίτια στη περιοχή… Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση του στρατού στη Θεσσαλονίκη με σκοπό την απομάκρυνση βόμβας που εντοπίστηκε κοντά σε πρατήριο καυσίμων. Η επιχείρηση πραγματοποιείται τον περιβάλλοντα χώρο πρατηρίου υγρών καυσίμων επί της οδού Μοναστηρίου 90, στην περιοχή Διαλογής Κορδελιού […]

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση του στρατού στη Θεσσαλονίκη
με σκοπό την απομάκρυνση βόμβας που εντοπίστηκε κοντά σε πρατήριο καυσίμων.

Η επιχείρηση πραγματοποιείται τον περιβάλλοντα χώρο πρατηρίου υγρών καυσίμων επί της οδού Μοναστηρίου 90, στην περιοχή Διαλογής Κορδελιού Θεσσαλονίκης.

Ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου Πέτρος Σούλας δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκαν τα σπίτια που εφάπτονται στο πρατήριο υγρών καυσίμων.

Για τα 250 με 300 άτομα που χρειάστηκε να φύγουν από τα σπίτια τους, ο δήμος κράτησε τα κοντινά σχολεία ανοιχτά, με θέρμανση και προσωπικό.
Advertisement


Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει ο Πέτρος Σούλας, εντοπίσθηκε βόμβα της αεροπορίας, που έπεσε από αεροπλάνο και δεν εξερράγη τότε και όχι οξειδωμένο βλήμα, όπως είχε γίνει αρχικά γνωστό.
Χρειάσθηκε να γίνει άντληση όλων των καυσίμων του πρατηρίου και κατόπιν οι δεξαμενές γέμισαν νερό για να αδρανοποιηθούν οι αναθυμιάσεις.
Κλειστό παραμένει το τμήμα της οδού Μοναστηρίου από την οδό Μιαούλη μέχρι την οδό Ανδρέα Παπανδρέου…

kontasas.gr

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου