Αναζήτηση

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Επτά τρόποι για να κόψετε τις νυχτερινές λιγούρες!

Επτά τρόποι για να κόψετε τις νυχτερινές λιγούρες!

Επτά τρόποι για να κόψετε τις νυχτερινές λιγούρες!Μήπως κάθε βράδυ έχετε λιγούρες που δεν σας αφήνουν να ησυχάσετε και σας «σπρώχνουν» προς την κουζίνα;

Μήπως κάθε βράδυ έχετε λιγούρες που δεν σας αφήνουν να ησυχάσετε και σας «σπρώχνουν» προς την κουζίνα;

Σας παρουσιάζουμε 7 λύσεις με άμεσα αποτελέσματα για να αποφύγετε τις περιττές θερμίδες, που μακροχρόνια σας προσθέτουν κιλά…

Βουρτσίστε τα δόντια σας

Μετά το βούρτσισμα των δοντιών, τα τρόφιμα δεν έχουν τόσο καλή γεύση, ενώ και μόνο η ιδέα της επανάληψης της διαδικασίας ίσως σας αποτρέψει.

Φάτε ένα μικρό κομμάτι από αυτό που σας έχει «μυρίσει»

Τρώγοντας ένα μικρό κομμάτι από αυτό που λαχταράτε, γλιτώνετε τον οργανισμό σας από άλλες κενές θερμίδες που τελικά θα καταναλώσετε προκειμένου να ικανοποιήσετε την πείνα σας.

Μην τρώτε αργότερα από τις 7

Συμπεριλάβετε άπαχες πρωτεΐνες, λαχανικά, και λίγους υδατάνθρακες στο δείπνο σας. Η πρωτεΐνη σας βοηθά να αισθάνεστε χορτάτοι για μεγαλύτερο διάστημα.

Περιορίστε το λευκό αλεύρι και την επεξεργασμένη ζάχαρη

Η κατανάλωσή τους προκαλεί απότομη αύξηση των επιπέδων της ινσουλίνης, που θα σας κάνει να νιώσετε πεινασμένοι ξανά  λίγο αργότερα.

Επιδόρπιο με μέτρο

Μπορεί πρόσκαιρα να αισθανθείτε ικανοποίηση αν φάτε ένα ολόκληρο γλυκό, ωστόσο μερικές ώρες αργότερα θα νιώσετε ακόμα πιο πεινασμένοι.

Ασχοληθείτε με κάτι που σας ευχαριστεί για να ξεχαστείτε

Ίσως με το να δείτε μία ταινία, να κάνετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο ή να διαβάσετε ένα βιβλίο, καταφέρετε να διώξετε τη σοκολάτα που σας έχει καρφωθεί στο μυαλό.

Πιείτε μία κούπα πράσινο τσάι

Γεμίζοντας το στομάχι σας με κάτι άλλο εκτός από νερό, θα περιορίσετε το αίσθημα πείνας.

Πηγή

Loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου