Αναζήτηση

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Βίντεο απόδειξη: Μεγάλο σκάνδαλο με τις κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ...

Βίντεο απόδειξη: Μεγάλο σκάνδαλο με τις κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ....
Βίντεο απόδειξη: Μεγάλο σκάνδαλο με τις κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ....

​Στην κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ της Πέμπτης 5 Μαίου 2016 κόλλησε το Βίντεο στο σημείο που ο κ. Νομικός ετοιμάζεται να πει τα νούμερα που κληρώθηκαν, με αριθμητική σειρά. Προσέξτε τι γίνεται. Η εικόνα...
παγώνει, τα νούμερα δεν μπαίνουν σε αριθμητική σειρά, η φωνή του κ. Νομικού ακούγεται να τα διαβάζει όπως τα έχει ήδη πει (όπως κληρώθηκαν), ενώ η εικόνα του παραμένει παγωμένη.

Τα χάνει, σταματάει να τα διαβάζει, το πλάνο αλλάζει, πάει σε άλλο πλάνο του, ζητάει ξανά να μπούνε σε σειρά, επιστρέφει η εικόνα στο προηγούμενο πλάνο του (πιο κοντινό  και παγωμένο) και με ένα πήδημα της εικόνας πάει σε πλάνο του που λέει πια τα νούμερα σε αριθμητική σειρά.
Προκύπτουν τα εξής ερωτήματα:
Πρώτον, ενώ όπως πάντα μας λέει ότι είναι ζωντανή μετάδοση και μας λέει και την ακριβή ώρα, αποδεικνύεται ότι όλη η κλήρωση είναι μαγνητοσκοπημένη.
Δεύτερον, που βρίσκεται η επιτροπή, που η κληρωτίδα και που ο κ. Νομικός;
Τρίτον, πως γίνεται να παγώσει ο κ. Νομικός, να παγώσει το πλάνο με τα νούμερα που είναι χωριστά τραβηγμένο και η φωνή του να συνεχίζει να μεταδίδει κανονικά;

Πρόκειται για μεγάλο σκάνδαλο! Μιλάμε για πολλά εκατομμύρια και για όλες τις κληρώσεις του ΟΠΑΠ. Δείτε σε βίντεο την παραπάνω κλήρωση.


Διαφήμιση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου