Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

Σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού οχημάτων στην Πατρών - Κορίνθου

Σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού οχημάτων στην Πατρών - Κορίνθου
Σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού οχημάτων στην Πατρών - Κορίνθου
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό μεγάλου αριθμού οχημάτων που βρίσκονται ακινητοποιημένα στην εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, μεταξύ των κόμβων Αιγίου και Καλαβρύτων.

Τα εκχιονιστικά μηχανήματα της «Ολυμπίας Οδού» προσπαθούν να καθαρίσουν τον δρόμο, ενώ τα μηχανήματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας επιχειρούν συνεχώς, ώστε να μείνει ανοικτή η παλαιά εθνική οδός όπου έχει διοχετευθεί η κυκλοφορία. Τα αυτοκίνητα, ωστόσο, κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες.
Διαφήμιση


Όσον αφορά στους εγκλωβισμένους στη νέα εθνική οδό, περίπου 55 πυροσβέστες κινούνται στα σημεία που έχουν ακινητοποιηθεί τα αυτοκίνητα και μετακινούν όσους θέλουν να απομακρυνθούν. Επίσης οι πυροσβέστες φρόντισαν να μετακινηθούν σε ασφαλές σημείο οι επιβάτες τριών λεωφορείων.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, «γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια, υπερπροσπάθεια θα έλεγα, για να κρατήσουμε ανοικτή την παλαιά εθνική οδό προς Κόρινθο». Όπως πρόσθεσε, «είναι μεγάλος αριθμός των αυτοκινήτων που κινούνται στην παλαιά εθνική για αυτό και η ροή είναι πολύ αργή, αφού έχει μεταφερθεί όλο το κύμα των αυτοκινήτων».
Διαφήμιση


Ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας τόνισε εξάλλου ότι «θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ανοικτή καθ΄ όλη την διάρκεια της νύχτας την παλαιά εθνική οδό και τρία εκχιονιστικά μηχανήματα εργάζονται διαρκώς ώστε να μην υπάρξει αποκλεισμός λόγω της χιονόπτωσης ή του παγετού».

Στο σημείο που εγκλωβίστηκαν τα αυτοκίνητα στη νέα εθνική οδό, αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία προς Πάτρα.

Στο τμήμα από Αίγιο προς Αθήνα ωστόσο, επειδή έχουν «διπλώσει» κάποιες νταλίκες, δεν έχει αποκατασταθεί ακόμη η στοιχειώδης λειτουργία.

zougla.gr

airtickets.gr: Συγκρίνουμε ολα τα ταξιδιωτικά πρακτορεία και βρίσκουμε για εσένα το φθηνότερο εισιτήριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Loading...