Αναζήτηση

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Καταγγελία σοκ! από γνωστή ηθοποιό! — Με έριξε στα γόνατα και έβαλε το μόριό του στο στόμα....

Καταγγελία σοκ! από γνωστή ηθοποιό! — Με έριξε στα γόνατα και έβαλε το μόριό του στο στόμα....

Καταγγελία σοκ! από γνωστή ηθοποιό! — Με έριξε στα γόνατα και έβαλε το μόριό του στο στόμα....



Με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες περιγράφει στους New York Times την επίθεση που δέχτηκε στο γραφείο του πρώην επικεφαλής του CBS, Les Moonves, η ηθοποιός Bobbie Phillips  - Δώδεκα καταγγελίες σexouαλικής παρενόχλησης οδήγησαν στην παραίτηση του μεγαλοπαράγοντα της τηλεόρασης τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτουν οι New York Times, τον Μάρτιο του 1995, ο μάνατζερ της ηθοποιού κανόνισε μία συνάντηση μεταξύ του Moonves και της Phillips.

Ο Moonves, τότε, ήταν διευθυντής της Warner Bros.Television και παντρεμένος με τρία παιδιά, ενώ όπως καταγγέλλει η ηθοποιός στην εφημερίδα, η συμπεριφορά του στο ραντεβού τους ήταν κάθε άλλο παρά επαγγελματική.

Μπαίνοντας στο γραφείο του, η Phillips έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τον πρόεδρο της Warner. Ο Μούνβες της είπε ότι είχε αναγνωρίσει το ταλέντο της και της πρότεινε να τη γνωρίσει στον casting director της «Εντατικής», του πετυχημένου σήριαλ που έκανε πάταγο τη δεκαετία του 90. Στη συνέχεια, της έδειξε σε έναν πίνακα κάποια άλλα τηλεοπτικά πρότζεκτ που «έτρεχαν» εκείνη την περίοδο και ίσως την ενδιέφεραν.

Όταν όμως η νεαρή κοπέλα γύρισε να τον αντικρίσει, είδε με τρόμο ότι είχε κατεβάσει το παντελόνι και το εσώρουχό του και την κοιτούσε χαμογελώντας, με το μόριό του σε στύση.

«Βλέπεις πόσο σκληρό με κάνεις», φέρεται να είπε στην αποσβολωμένη Φίλιπς ο Μούνβες, συμπληρώνοντας ότι, αν δεχόταν να γίνει το κορίτσι του, θα την έβαζε σε όποιο σήριαλ ήθελε.

«Γίνε το κορίτσι μου και θα σε προωθήσω», φέρεται να της είπε επίσης ο επιφανής άνδρας πριν την αρπάξει από το λαιμό, ρίχνοντάς την στα γόνατα και βάζοντας με το ζόρι το μόριό του στο στόμα της.

Εκείνη τη στιγμή, χτύπησε το τηλέφωνο στο γραφείο του και ο πρόεδρος της Warner πήγε να το σηκώσει, αφήνοντάς την για λίγο μόνη.


Τότε η Phillips πρόσεξε ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ που ήταν ακουμπισμένο σε ένα έπιπλο, πάνω στο οποίο υπήρχε και μια φωτογραφία της συζύγου του Moonves.

«Το μόνο που σκεφτόμουν είναι πόσο θα ήθελα να του σπάσω το κεφάλι με το ρόπαλο», εκμυστηρεύτηκε στους Times η 50χρονη σήμερα γυναίκα.

Πήρε μάλιστα στα χέρια της το ρόπαλο, ωστόσο όταν ο Moonves τελείωσε το τηλεφώνημα, αποφάσισε τελικά να το ακουμπήσει στο πάτωμα, να ψέλλισε μια δικαιολογία και να φύγει τρέχοντας από το γραφείο.

«Συγκλονίστηκα. Νιώθω ακόμα το ίδιο συναίσθημα», πρόσθεσε η ηθοποιός στην εφημερίδα.


Σε ερώτηση πάντως των Times, ο πρώην επικεφαλής του CBS σημείωσε πως η σexouαλική του επαφή με την Phillips ήταν συναινετική.

Μετά το περιστατικό, ο μάνατζερ της Phillips επιχείρησε πολλές φορές να της κανονίσει ραντεβού με άλλους παραγωγούς, όμως, η ίδια ήταν πάντα αρνητική. Τελικά του αποκάλυψε τα όσα συνέβησαν με τον Moonves.

«Δεν ήθελα να την πιέσω, αλλά μου είπε ότι την κακοποίησε», ανέφερε ο Μαρβ Ντάουερ στους Times, προσθέτοντας: «Πρέπει να έκανε κάτι απαίσιο».

Ο Ντάουερ αποκάλυψε επίσης στους Τimes ότι ο Moonves τού εκμυστηρεύτηκε σε sms τον Απρίλιο πως «αν μιλήσει η Μπόμπι, είμαι ξοφλημένος».

Οι δύο τους αντάλλαξαν αρκετά μηνύματα συζητώντας γι΄ αυτήν την υπόθεση, με τον πρώην πρόεδρο του CBS να τον συμβουλεύει να τα σβήσει, όμως εκείνος τα κράτησε.

Ο Moonves παραιτήθηκε το Σεπτέμβριο έπειτα από 12 καταγγελίες σexouαλικής  παρeνόχλησης από διάφορες γυναίκες.

Πηγή

Loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου